Teatre periodístic per a l’anàlisi del discurs en salut mental

Els mitjans de comunicació tenen un paper rellevant i influent en la imatge que té la ciutadania sobre la salut mental però són, al mateix temps, agents potencials de canvi en aquest imaginari col·lectiu.

A través d’aquest projecte volem reflexionar sobre la mirada del col·lectiu de periodistes i fotoperiodistes envers la salut mental, trencant amb alguns dels mites i estereotips.

Mitjançant el teatre periodístic (una tècnica específica del Teatre de l’Oprimit/des), analitzarem notícies i imatges ja publicades al voltant d’aquesta temàtica per dialogar, a través del cos, sobre el discurs i les imatges que es publiquen en els mitjans.

Si ets periodista, fotoperiodista o professional de la comunicació, i vols acostar-se a la salut mental des d’una altra perspectiva, prenent consciència a l’hora d’escriure les notícies sobre el col.lectiu, uneix-te al nostre projecte «Y asi se la hemos contado».

Inscriu-te a http://bit.ly/2ospN8O per facilitar-nos les teves dades de contacte y disponibilitats horàries, o envia’ns un correu electrònic al hola@utopiabarcelona.org

T’hi esperem!

Aquest projecte rep de suport d’Obertament, per la lluita contra l’estigma en salut mental.

Siguénos en redes sociales