Teatre periodístic per a l’anàlisi del discurs en salut mental

Els mitjans de comunicació tenen un paper rellevant i influent en la imatge que té la ciutadania sobre la salut mental però són, al mateix temps, agents potencials de canvi en aquest imaginari col·lectiu.

A través d’aquest projecte volem reflexionar sobre la mirada del col·lectiu de periodistes i fotoperiodistes envers la salut mental, trencant amb alguns dels mites i estereotips.

Mitjançant el teatre periodístic (una tècnica específica del Teatre de l’Oprimit/des), analitzarem notícies i imatges ja publicades al voltant d’aquesta temàtica per dialogar, a través del cos, sobre el discurs i les imatges que es publiquen en els mitjans.

Si ets periodista, fotoperiodista o professional de la comunicació, i vols acostar-se a la salut mental des d’una altra perspectiva, prenent consciència a l’hora d’escriure les notícies sobre el col.lectiu, uneix-te al nostre projecte «Y asi se la hemos contado».

Inscriu-te a http://bit.ly/2ospN8O per facilitar-nos les teves dades de contacte y disponibilitats horàries, o envia’ns un correu electrònic al hola@utopiabarcelona.org

T’hi esperem!

Aquest projecte rep de suport d’Obertament, per la lluita contra l’estigma en salut mental.

Siguénos en redes sociales

En esta web no utilizamos cookies de perfil. Utilizamos solo cookies técnicas para un correcto funcionamiento de la web.