asfalTO a l’Altre Festival

Encara amb ressaca per l’estrena d’asfalTO, la performance. Va ser el dissabte 4 de juny dins de la programació de l’Altre Festival al Mercat de les Flors.

Una performance en torn al patiment en espais no convencionals.

A través d’un procés estètic, ens hem endinssat en les nostres opressions personals i en el patiment que es deriva d’aquestes. Busquem espais on aquest pugui aparèixer i trobar el seu camí fora dels límits establerts. Retrobar vivències de manera individual per, després, adonar-nos que no estem tant sols. Ho compartim amb una companya de viatge…amb dos…amb el grup…i finalment amb vosaltres, el públic.

Han sigut mesos intensos de creació a diferents ciutats de Catalunya (Vic, Mataró, Barcelona).

Els protagonistes d’aquesta historia són Eugenia Rebollo, Javi Murillo, Joan Navarro, Alba Bassets, Susana Cabrera, Anna Esteve, Olena Pidlubna, Nuria Eslesies, Anna Ferrer, Yvette Eslesies, Flavia Becerra, Berta Rocher, Joel Ferrer.

Música en directe: Míriam Camps i Betty Enguix
Fotografia: Felipe Tobon
Vídeo: Nacho Celma i Juan Sánchez
Direcció artística: Antonio Masegosa

Un projecte d’uTOpia barcelona i Lluitactiva’t,
amb el suport d’Obertament.

Aún con resaca por el estreno de asfalTO, la performance. Fue el sábado 4 de junio dentro de la programación de l’Altre Festival en el Mercat de les Flors.

Una performance en torno al sufrimiento en espacios no convencionales.

A través de un proceso estético nos hemos adentrado en nuestras opresiones personales y en el sufrimiento que se deriva de ellas. Buscamos espacios donde éste pueda aparecer y encontrar su camino fuera de los límites establecidos. Reencontrar vivencias de manera individual para después, darnos cuenta de que no estamos tan solos. Lo compartimos con una compañera de viaje … con dos … con el grupo … y finalmente con vosotros, el público.

Han sido meses intensos de creación en diferentes ciudades de Cataluña (Vic, Mataró, Barcelona).

Los protagonistas de esta historia son Eugenia Rebollo, Javi Murillo, Joan Navarro, Alba Bassets, Susana Cabrera, Anna Esteve, Olena Pidlubna, Nuria Eslesies, Anna Ferrer, Yvette Eslesies, Flavia Becerra, Berta Rocher, Joel Ferrer.

Música en directo: Míriam Camps y Betty Enguix
Fotografia: Felipe Tobon
Vídeo: Nacho Celma y Juan Sánchez
Dirección artística: Antonio Masegosa

Un proyecto de uTOpia barcelona y Lluitactiva’t,
con el soporte de Obertament.

Siguénos en redes sociales

En esta web no utilizamos cookies de perfil. Utilizamos solo cookies técnicas para un correcto funcionamiento de la web.