Dret a l’habitatge: Acció a l’espai públic amb teatre de l’oprimit/des

El 6 i 7 d’octubre, a Barcelona, arriba Municilab! on uTOpia barcelona estarem impartit un taller creatiu d’acció a l’espai públic, amb la metologia del teatre de l’oprimit / de les oprimides.

Taller d’acció a l’espai públic amb teatre de l’oprimit / de les oprimides

Aquest taller permetrà crear un marc comú per al diàleg entorn al dret a l’habitatge utilitzant la metodologia del teatre de l’oprimit / les oprimides. Partint del cos, la veu, l’imaginari i l’experiència de cadascú, es proporcionaran recursos estètics per crear accions col·lectives a l’espai urbà, metàfores per maximitzar les reivindicacions polítiques. Volem reconèixer el potencial creatiu de cada persona com a forma d’activisme polític!

 

Facilitadors/es: Antonio Masegosa i Míriam

Camps

Edifici: Ramon Turró

Aula: 13.003

Però, què és el Municilab?

La Comuna, l’Escola del Comú, organitza el 6 i 7 d’octubre la primera edició de Municilab, un espai de reflexió, creació i acció al voltant del paper de les ciutats al món i les noves formes de fer polítiques de proximitat i transformació social que se celebrarà al campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, al centre de la ciutat de Barcelona i molt a prop del parc de la Ciutadella.

Dos dies intensos i emocionants d’actes públics, debats col·lectius, presentacions, tallers de creativitat, projeccions, música… Una trobada de reflexió, creació i acció al voltant del paper de les ciutats al món i les noves formes de fer polítiques de proximitat i transformació social. Activistes, moviments socials, candidatures municipalistes i ciutadania ens trobarem per repensar el municipalisme, la radicalitat democràtica i la defensa i producció de béns comuns. T’esperem!

Pots obtenir tota la informació en aquest enllaç https://municilab.cat/ca/info i el programa detallat d’activitats https://municilab.cat/ca/programa